Festivalul Roadele Toamnei debutează în Bucureşti pe 11 septembrie

0
629

Pentru că am intrat în luna septembrie, o să începem să vedem tot mai des festivaluri ale toamnei şi recoltei, cu must, murături şi alte produse tomnatice. Primul astfel de eveniment semnalat în Bucureşti este Festivalul Roadele Toamnei, desfăşurat la Casa Universitarilor Bucureşti, pe 11 şi 12 septembrie. Detalii aflaţi în rândurile de mai jos, via Degustam.ro.

Avem de-a face aici cu un târg al producătorilor agricoli, cu creaţii handmade şi cosmetice. Se ţine pe 11 şi 12 septembrie, iar în fiecare zi evenimentul începe la ora 10:00 la Casa Universitarilor, pe Strada Dionisie Lupu. Veţi putea găsi la standurile amenajate acolo bunătăţi bio, dar şi preparate tradiţionale din carne, lactate, plus conserve de iarnă. Veţi putea degusta şi cumpăra dulceţuri şi miere de albine, iar punctul de atracţie al festivalului este faptul că se va pregăti o tonă de zacuscă sub ochii privitorilor.

Se va putea gusta şi must stors pe loc, dar şi achiziţiona cosmetice bio, bijuterii handmade, produse raw vegane şi de marochinărie. Editurile vor avea propria zonă de expunere, iar preparatele se vor savura într-o secţiune tip food court. În mod inedit, există şi o zonă Back to School, cu rechizite, haine pentru cei mici, uniforme, coroniţe şi tenişi.

Cei care vor să îşi manifeste creativitatea, pot participa la ateliere de creaţie. Va fi şi un program artistic susţinut de şcoli de dans reputate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here