Târgul Indagra 2021 debutează pe 27 octombrie la Romexpo Bucureşti

0
908

Unul dintre cele mai importante târguri pe temă agricolă din ţara noastră, dacă nu chiar cel mai important va avea loc în următoarea săptămână la Bucureşti. E vorba despre Târgul Indagra 2021, care are loc între 27 şi 31 octombrie la Romexpo Bucureşti.

Organizatorii au făcut anunţuri cu privire la organizarea sa încă din iunie 2021, pentru a îi asigura pe expozanţi şi participanţi că e în continuare pregătit totul. Acesta este un târg internaţional de produse şi echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii şi zootehniei. Are loc simultan şi Indagra Food & Carnexpo – Târg Internaţional pentru industria alimentară. Indagra este organizat anual de către Romexpo în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România. O excepţie a fost totuşi în 2020, când din cauza pandemiei nu s-a mai ţinut târgul.

În acest an expozanţii pot utiliza spaţiile din Pavilionul B1, dar şi platformele exterioare. Veţi vedea acolo tendinţele anului 2021 din segmentul agricol, al viticulturii, horticulturii şi zootehniei. Vor avea loc lansări de produs, întâlniri de afaceri, se vor putea realiza parteneriate şi prezenţa utilaje şi soluţii inteligente pentru agricultură viitorului. Iată şi segmentele acoperite, conform site-ului oficial:

Sisteme irigații, sere, solarii, material săditor, semințe îngrășăminte, viticultură, silozuri, mașini utilaje și echipamente agricole, utilaje și echipamente pentru zootehnie, furaje, nutrețuri combinate și creșterea animalelor și păsărilor, laboratoare, echipamente de lucru, aparatura, produse de uz veterinar, finanţe, consultanta, organisme de certificare, presa de specialitate.

Accesul la Târgul Indagra 2021 se face pe bază de bilet sau invitaţie. Programul este zilnic între 09:00 şi 18:00 între 27 şi 30 octombrie, iar pe 31 octombrie între 09:00 şi 16:00. Biletul costă 30 de lei pe zi, iar copiii sub 7 anui, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate au intrare gratuită. Accesul se face doar în baza prezentării certificatului verde.

Pentru cei care nu vor putea ajunge va exista şi o platformă online unde va fi transmis totul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here